Óriási zuhanásban a Fidesz-KDNP – készülnek a vészforgatókönyvek a Karmelitában!

Rémisztgetés és régi jelszavak… mindent bevetnek a rémült Rogánék!

Egyre nagyobb a pánik a Karmelitában, és nem véletlenül. Óriásit zuhant a Fidesz támogatottsága – közölte a hvg.hu a Závecz legfrissebb, április 4. és 11. között készült felmérése alapján.

A választókorú népességnek már csak a 25 százaléka támogatja a Fideszt, amely a biztos pártválasztók körében is 45-ről 34 százalékra zuhant!

A második helyen a DK áll, amelyet a választókorúak 13 százaléka, a biztos pártválasztóknak pedig a 22 százaléka támogat. Az összes választó körében a Kétfarkú Kutyapárt, a Momentum és a Mi Hazánk egyaránt 5-5 százalékos, a biztos pártválasztók közül pedig a Mi Hazánkra és a Momentumra 8-8, míg a Kutyapártra 6 százaléknyian szavaznának.

A Fidesz az EP-választás biztos szavazóinál még rosszabbul áll: Orbánék listáját 33 százaléka támogatja, míg a DK–MSZP–Párbeszéd-listára 26 százalék szavazna!

Vagyis beigazolódni látszik az MSZP stratégiája, amely szerint egy közös listával erősen megszorongatható a Fidesz-KDNP. Magyar Péter pártja az EP-listán a harmadik helyen futhat be: rájuk a teljes lakosság 11 százaléka, a biztos szavazók 14 százaléka voksolna.

A fenti számok azt jelzik, hogy a Fidesz táborának részvételi hajlandósága alacsonyabb, mint az ellenzéki pártok többségéé – vagyis a Pedofidesz kegyelmi botránya óta egyre kínosabb kormánypártinak lenni. Nem véletlen, hogy

a Fidesz pánikolva próbálja bevetni az összes eddigi csodafegyverét: háborús ijesztgetés, migránsok, gender. Még a „Csak a Fidesz” jelszót is leporolták!

A következő bő másfél hónapban valószínűleg egymás után készülnek a vészforgatókönyvek. Orbánék propagandája minden eszközt bevet, hogy megállítsa a kormánypárti hívek lemorzsolódását, illetve minél jobban megossza és elbizonytalanítsa az ellenzéki szavazókat. Kérdés, hogy van-e még erre elegendő idejük, hiszen a pedofilsegítő férfi szabadon engedése óta Orbán Viktor képtelen visszavenni a politikai kezdeményezést, és a Fidesz inkább csak sodródik az eseményekkel.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!