Kezd eldurvulni a helyzet! Sarka Kata magánlevelezést osztott meg Hajdúról

Már talán az is kívülről fújja a Sarka-Hajdú ügyet, aki egyáltalán nem akart tudni róla. Úgy tűnik még mindig nincs vége a odamondogatásoknak, most ismét Kata „döfött” egy nagyot.

Pár hónapja húzódik Sarka és Hajdú vitává átforduló szakítása. Az elején természetesen ahogy kell, mindketten azt nyilatkozták, hogy nincs harmadik személy a válás hátterében egyszerűen csak nem működött tovább a házasságuk. Ez a magában is hihetetlen sztori, Sarka-Hajdú résztvevőkkel még nagyobb terelésnek hatott.

Nem kellett sokat várni, hamar kibukott, hogy Sarka Katának van egy igencsak közeli ismerőse, aki miatt Hajdú szerint tönkre ment a házasságuk. Ismét nem kellett eltelnie sok időnek, mire kibukott, hogy Péternek pedig egyetemista barátnője van, bár ő ezt tagadta.

Sarka Katának elege lett, hogy őt állítják be a rossznak ezért egy privát levelét megmutatta a nyilvánosságnak, hogy bizonyítsa nem csak ő a ludas ebben a történetben.

,,Köszönöm, és tudom… Egész héten a Peti nagyintejúitól volt hangos a sajtó, és mindenhol áldozatszerepben tetszelegni nem elegáns dolog, és borzasztóan bántotta az igazságérzetemet, de nem akartam tenni ellene semmit. Viszont most hiába nem elegáns, de szeretném, ha szembesülnétek a sok sok mélyinterjú valóságtartalmával… És akkor erről ennyit” – írta a levél képéhez.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!