Hajdú vallott: a házassági válságom és egy barát árulása volt a legkeményebb

Hajdú Péter közösségi oldalán értékelte a 2016-os évet, amit még olvasni is elszomorító volt.

Hajdú Péter legkeményebb évén van túl, ahogy a héten megírtuk, annak ellenére, hogy együtt karácsonyoztak Sarka Katával nem tudják megmenteni házasságukat. Hajdú nem csak feleségében csalódott, de egy hozzá nagyon közel álló barátjában is, aki az elmúlt hónapokban közel került Katához.

A rejtélyes férfival egyre többet látják együtt Hajdúnét, a gazdag üzletemberrel közösen mennek vásárolni és vacsorázni is.

Így hát nem csoda, hogy Hajdú Péter kemény, de őszinte szavakkal jellemezte 2016-os évét Facebook oldalán, ami még azok számára is szomorú lehet, akik nem szimpatizálnak a műsorvezetővel.

,,2016. életem legnehezebb éve volt!
Árulás, csalódás, veszteség, és a lecke a sorstól, hogyan tudom mindezt feldolgozni! A házassági válságom és a hozzám egyik legközelebb álló barát árulása volt a legkeményebb. Idén azonban megtanultam: „Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább.” Tovább kell menni előre nézni és nem hátra, mert, ha vitát nyitunk a múlt és a jelen között, felmerül annak a veszélye, hogy elveszünk a jövőben. 1 évvel ezelőtt még azt hittem, hogy a világ legboldogabb embere vagyok; gyönyörű család, jó barátok, új műsor, aztán pár hónappal később majdnem mindent elveszítettem. Sokan már készítették a pezsgőt, de én mégis felálltam. Először a munkámat szereztem vissza, s egy olyan csapathoz igazoltam, ahol jobban megbecsülnek, mint eddig bármikor, most pedig a magánéletemet kell rendbe tennem. Az árulás sebei pedig lassan gyógyulnak, hiszen az árulás nagyobb sebet ejt, mint a legélesebb kés. A gyerekeim a legfontosabbak, minden áldozatot képes vagyok értük meghozni, bár az újrakezdésért hozhatunk áldozatokat, de az újrakezdés nem lehet maga az áldozat. Sokszor nem tudjuk jól elmondani, hogy miért élünk rosszul. S talán ez az ami miatt elmentünk egymás mellett, s nem ugyanazt éreztük és gondoltuk a jelenről, és a jövőről. Ideje szembe nézni a jövővel, és hátra hagyni a múltat” – írta Hajdú.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/peter.hajdu.526/photos/a.389771084463734.1073741827.389764871131022/1161925477248287/?type=3&theater” bottom=”30″]

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!