Otthon inkább cicáskodni szeret Bangóné

Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő asszony tegnap ünnepelte férjével 23. házassági évfordulójukat. Ebből az alkalomból megkérdeztük Bangónét, hogy mi a sikeres házasság titka.

Pesti Bulvár: Férjével most ünnepelte 23. házassági évfordulóját. A parlamentben elég harcias nőként ismertük meg aki attól sem riad vissza, hogy leparasztozza Rogánt. Otthon is ennyire harcias?

Bangóné Borbély Ildikó: Csabával, a férjemmel sok mindenen mentünk keresztül. Soha nem bántanám azt az embert, aki végig mellettem volt, mindig figyelmes és odaadó. Meg azért a férjem nem egy Rogán, ha úgy viselkedne, ő is megkapná a magáét, de akkor nem lenne a férjem.

Akkor ezek szerint nem szokta haza vinni a parlamenti feszültséget?

– A férjemmel 3 gyereket nevelünk békében, nyugalomban igyekszem kívül hagyni az összes feszültséget. De Ha tudom, hogy egy kicsit elvétettem a sulykot, akkor nagyon cica tudok lenni! Rosszabb napjaimon elmegyek futni, nálam ez 10km-t jelent, amit azért igyekszek 1 óra alatt teljesíteni. Egy keményebb parlamenti időszaknál a fiam szokott is viccelni, mikor a 2 leány gyermekem érdeklődik, hogy hol vagyok. Azt szokta mondani „anyát kergetik”

– Mi fogta meg legjobban a férjében, mikor megismerte?

– Azt mondják, hogy egy nő mindig az édesapját keresi a leendő párjában, míg a férfi meg olyan nőt választ, aki olyan, mint az édesanyja. Csaba nagyon jó ember, nagyon szelíd, családcentrikus, hasonlít édesapámhoz. Én meg elég makrancon vagyok, pont, mint anyukája!

– Ön mit tanácsolna a mai fiatalságnak, mi a hosszú házasság titka?

– Nagymamám mindig azt mondta, haraggal a szívedben soha ne feküdjél le, és aludjál el. – Nagyon fontos, mert a reggel még borzasztóbb! Nagyon fontos, hogy ha férfi egyke, akkor még jobban kell szeretned az anyukáját is. Mindenféleképpen tudjál jól főzni! A legfontosabb persze, hogy add meg a királynak, ami jár!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!