Erdei Zsolt bejelentkezett az elnöki tisztségre

A Madárfészek vezetője, Erdei Zsolt ifjabb Balzsay Károly szövetségi kapitánnyal együtt adott exkluzív interjút az m4sport.hu-nak. Az ökölvívóként profi és amatőr világbajnok sportember először beszélt arról, hogy akár elnökként is segítené szeretett sportágát.

Erdei Zsolt az összefogás fontosságára hívta fel a figyelmet:

“Én szeretem az építő kritikát, nem érzem, hogy engem bárki megtámadott volna. Azt érzem, hogy széthúzás van, pedig össze kéne tartanunk, össze kéne dugni a fejünket. A legjobb úton járunk. Minél több a kritikus, annál nagyobb a kihívás. Mondhatnak bármit, az eredmények minket igazolnak majd. Nem írok alá semmit, de az biztos, hogy csak jobb lehet a helyzet.

Mind a ketten azon munkálkodunk, és a háttérben még sokan mozgolódnak, próbálják lendületbe hozni a magyar ökölvívást. Nagyon bizakodó vagyok, hiszek ebben az egész történetben. Legjobb tudásunk szerint, ha beleadunk apait-anyait, akkor tudunk változtatni. Most már változtatni kell, ez tény.

Sok edző felháborodik a kritikán, ennek örülök. Háborodjanak fel! Mutassák meg dafke, hogy olyan gyerekeket nevelnek, akik végigverik a világot. Akik valóban fel akarják lendíteni az ökölvívást, azokat megerősíti az igaztalan kritika. Lerágott csont, de ami nem öl meg, az megerősít. Küzdünk az ökölvívásért, és nyerni fogunk.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!