Óriási égés, még sem okosabb mint Zuckerberg

Mészáros Lőrinc, az Echo TV tulajdonosa

Bár mikor Mészáros Lőrincet a gazdagodásáról kérdezték, büszkén mondta, hogy valószínűleg okosabb mint Mark Zuckerberg Facebook alapító, de a valóság néha őt is képen vágja. Miután felvásárolta szinte az összes megyei napilapot, és újságnak már nem nevezhető fideszes nyomdaipari terméket csinált belőlük, azzal kell szembesülnie, hogy teljesen sikertelen volt a munkája. Az “anti-Sargentini” kampány kezdését megtolták egy online szavazással az olvasók között, akik a következő -kissé irányított- válaszokból tudtak választani, a jelentéssel kapcsolatosan:

  1. A hazai ellenzék súgásaira figyelve összetákolt fércmunka.
  2. Igen, ez tényleg valós veszélyekre utaló anyag.
  3. Nem elfogulatlan, de a politika gyakran hatásvadász.
  4. Egy külföldi politikus soha nem értheti meg a magyarokat.

Mivel minden portálon ugyanaz az eredmény látható, valószínűsíthető, hogy országos a szavazás, és ezeket a számokat látjuk, nem pedig a megyei lebontásokat. Az eredmény valószínűleg sokkolhatta a szerkesztőket, hiszen míg az indulást követően nem sokkal a szavazók 58 százaléka jelölte meg a valós veszélyre figyelmeztetőnek az anyagot, másnapra ez már 73 százalékra nőtt. Persze az ellenzék aknamunkájára gyanakvók száma is változott, a kezdeti gyenge 26 százalékról 16 százalékra módosult.

Tehát, Orbánnak itthon is meglett a “kétharmada”, csakúgy mint az EP parlamentben, de most bizony negatív előjellel. A felmérés megmutatja, hogy az emberek tisztában vannak vele, mi folyik az országban, de úgy tűnik, amíg van elég pénz a társadalomnál, addig nagy ívben tesznek az egészre.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!