Ekkora kudarc még nem érte Orbánt mint most – Csődöt mondott a gépezet!

OrbÁn Viktor
Fotó: MTI/EPA/Andreas Schaad

Bár a kormánypropaganda mindent megtesz annak érdekében, hogy ráhúzza az ellenzéki összefogásra az egykori Gyurcsány-korszakot, ez az üzenet nem igazán teljesít úgy, mint ahogy azt Orbánék szeretnék!

Az elmúlt hónapokban rengeteg pénzt emésztett fel a kormány azon próbálkozása, hogy a legesélyesebbnek tartott ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, Karácsony Gergelyt is megpróbálják úgy beállítani, mintha a korábbi miniszterelnök embere lenne, a kormánypropaganda pedig folyamatosan Gyurcsány Ferenc visszatérésével riogatja híveit.

A pénteken tartott esemény azonban bebizonyította, hogy a fideszes szavazók is megunták a több mint 12 éve tartó Gyurcsányozást!

A HVG cikke szerint ugyanis tüntetést tartottak a legfanatikusabb Orbán-hívők a Kossuth téren “Gyurcsány Ferenc visszatérése ellen”, az eseményre azonban csak a kemény mag ment el, ami nagyjából 70 fős tömeggé duzzadt!

Ez a szám pedig nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy milyen hatást vártak a kormánypártiak a milliókat felemésztő uszító propagandától.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!