Túl sokat hazudott a TV2 – Csak a helyreigazításokból egy közel 2 órás videó született!

Forrás: Facebook / Tények

YouTube csatornáján tette közzé Juhász Péter azt a videót, melyben bemutatja, milyen eszközökkel próbálja lejáratni a Fidesz propaganda a kiszemelt áldozatait.

Az ellenzéki politikus ellen 2016-ban indult be a lejárató propaganda, melynek keretében néhány hónap alatt több száz, kizárólag hazugságokat tartalmazó cikk és tévériport született.

Juhász mindegyiket perre vitte és sorra meg is nyerte azokat.

Így fordulhatott például az elő, hogy a bíróság ítélete szerint a TV2-nek a Tények című műsorában kellene leadnia 16 alkalommal egy extrém hosszú helyreigazítást, amit a csatorna azonban nem hajlandó megtenni.

A túl sok hazugság miatti helyreigazításokat a csatorna végül úgy próbálja meg beadagolni, hogy az elmúlt 8 évben néhány másodperces darabokban teszi közzé, hogy hamisan állítottak valamit Juhászról, azonban még mindig nem voltak hajlandók az összeset beolvasni.

Juhász végül olyan sok, a TV2 által leadott helyreigazítást tudott már összevágni, hogy abból született egy 1 óra 44 perces videó, amiben sorra csak a helyreigazítások hangzanak el:

A 444.hu cikke kiemeli, hogy Juhász bevezetőjéből derül ki, hogy a politikus pert indít a magyar állam ellen is, mivel a jogerős ítéletek ellenére sem tudta kikényszeríteni, hogy a TV2 teljesítse a bíróság által megállapított kötelezettségeit.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!