Nem megy ez nekik – Egy újabb lombkoronasétány miatt áll a bál!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Nagyon úgy tűnik, hogy a kis fideszes polgármesterek a lombkoronasétány-bizniszben látják a nagy hasznot, ugyanis Nyírmártonfalva után Nagykörű mellett is épült egy, ami miatt többen felháborodtak.

Azt, hogy a fideszes uraknak fontos ez a beruházás, jól mutatja, hogy az átadón kilencen vágták át a szalagot. Az attrakciót, amire már 2017-ben megkapta a falu a 200 millió forintot, röpke 7 év alatt tudták csak tető alá hozni, de azt is csak úgy, hogy „kicsit” drágább lett a végösszeg:

egészen pontosan 640 millióba került a 240 méteres sétány,

plusz a kis bisztró a fák között – írja bejegyzésében Hadházy Ákos, aki hozzátette, hogy ezzel a lombkoronasétány méterenként közel 3 milliójába fájt az EU-s adófizetőknek.

Az ünnepi megemlékezésében Kállai Mária fideszes képviselő is beszélt a „kezdeti nehézségekről”, amit aztán „összefogással” megoldottak – emeli ki az ellenzéki politikus, aki szerint ez csupán annyit jelent, hogy „még 440 milliót adtak a polgármester álmára a mocskos, szemét, sorosista, háborúpárti Brüsszel pénzéből”.

Drágán sikerült csak megépíteni, de itt legalább van lombkorona, ami hatalmas előrelépés a nyírmártonfalvai sétányhoz képest.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!