Hajmeresztő fenyegetést lengetett be a Fidesz: 10 év fegyházat kaphatnak az ellenük nyerő ellenzékiek!

Deutsch Tamás panasza alapján indult a hajmeresztő kezdeményezés

Száz éves törvényre hivatkoznak Orbánék!

Fegyházzal fenyegeti a Fidesz az ellenzéki képviselőket. A 24.hu értesülése szerint Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő nyílt levelet írt a fideszes frakcióvezetőnek, Kocsis Máténak, hogy hívják össze a fideszes többségű Európai Ügyek Bizottságát, mivel a politikus szerint a Momentum EP-képviselői esküjüket megszegve és választóikat elárulva Magyarország ellen áskálódtak, súlyos károkat okozva magyar emberek millióinak. A testület összeült, meghallgatták Deutsch Tamást, később Bóka János uniós ügyekért felelős minisztert, Szijjártó Péter külügyminisztert, majd elfogadtak egy jelentést, mely szerint

a baloldal politikusai tevékenységükkel, súlyos károkat okoznak a magyar emberek számára, ezért akár 10 évig terjedő fegyházzal is büntethetők!

Az Európai Ügyek Bizottsága egy 1921-es törvényre hivatkozik, amely súlyosan büntette azt, aki sértette a magyar állam/nemzet megbecsülését, rontotta hitelét. A testület szerint az ellenzéki politikusok megnyilatkozásai és tevékenységei nem merítik ki a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény XXIV. fejezetében rögzített egyetlen relevánsnak tekinthető bűncselekmény (hazaárulás, hűtlenség, kémkedés) törvényi tényállását, viszont túlmutatnak a véleménynyilvánítás szabadságán, közhatalmat gyakorló személyhez méltatlanok, sértik a magyar emberek érdekeit, több esetben dezinformációs tevékenységgel párosulnak, valamint sérthetik, veszélyeztethetik az ország szuverenitását.

A több mint száz éves törvény alapján akár életfogytig tartó fegyház is kiszabható,

ha valamely külföldi állam vagy szervezet „a magyar nemzet ellen ellenséges cselekményre indíttatott.” A fideszes Kövér László házelnök ezt követően kijelölte az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságát saját jelentése megtárgyalására, melynek tagjai nem meglepő módon azt elfogadták. Ennek alapján Tessely Zoltán pedig határozati javaslatot nyújtott be, mely szerint az Országgyűlés felszólítaná a baloldalhoz tartozó választott tisztségviselőket, hogy a jövőben ne folytassanak a magyar nemzeti érdekeket veszélyeztető tevékenységet. Mivel a fideszes testület gyanúsnak találta a külföldi befolyást, a javaslat felkérné a Lánczi Tamás irányítása alatt álló Szuverenitásvédelmi Hivatalt, hogy a törvényi előírás alapján vizsgálódjon ebben az ügyben, dolgozzon ki újabb javaslatokat az ország szuverenitásának védelmét célzó intézkedésekre, tegyen javaslatot a nemzeti szuverenitást erősítő rendelkezések megalkotására.

Röviden összefoglalva: a Fidesz azt üzeni, hogy akár tíz év fegyházat is kockáztat az az ellenzéki képviselő-jelölt, aki június 9-én nyerni merészel ellenük…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!