Ez lehet Magyar új „atombombája”, ami tovább gyengítheti Orbán rendszerét!

Magyar Péter a közösségi oldalán ír arról, hogy egy tavaly keltezett, nem nyilvános kormányhatározatot fújt be a szél az ablakán, amiben az szerepel, hogy miként játsszák át haveri, családi körbe a nemzeti vagyon még megmaradt darabjait.

Magyar szerint a határozatban szerepel 48 értékes ingatlan, köztük állami cégek, a büntetés-végrehajtás, a tankerületek, nemzeti parkok, rendőrkapitányságok, a mentőszolgálat értékes Balaton-parti üdülője, oktatási és rekreációs központjai, amiket a köz tulajdonából megpróbálnak kiszervezni haveri, családi körökbe.

Bár a bejegyzésében részleteket nem tesz közzé a Tisza párt vezetője, inkább csak sejtet,

azonban ha valóban a birtokába került egy ilyen titkos határozat, akkor az komoly gondot okozhat a kormánypártnak!

„Miért adják el ezeket az ingatlanokat, köztük olyat, amely a legnagyobb még be nem épített balatoni partszakasszal és kikötővel rendelkezik? Miért akarják ezt eltitkolni a magyar emberek elől?” – kérdezi Magyar, aki arra is kíváncsi, hogy hány nem nyilvános és titkosított kormányhatározatot hoztak tavaly, miért titkosak ezek, mi a tartalmuk, és mire költi majd az állam az így befolyt összeget?

„Miniszterelnök Úr, Vége”

– teszi hozzá bejegyzése végén a Tisza párt vezetője, aki szerint minden hasonló mutyit ki fognak vizsgálni, és az elkótyavetyélt nemzeti vagyont vissza fogják szerezni!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!