Deutsch Tamáson nevet a fél internet – Hülyét csinált magából a Fidesz politikusa!

Deutsch Tamás korábban nagy mellénnyel jelentette ki, hogy hajlandó lenne kiállni egy nyilvános vitára Magyar Péterrel, most azonban fülét-farkát behúzva visszakozott a Fidesz politikusa!

Magyar az egyik korábbi tüntetésén hívta nyilvános vitára Orbán Viktort, melyre Deutsch Tamás EP-képviselő válaszolt, miszerint a miniszterelnök helyett ő készen áll a vitára. Magyar néhány nappal később a közösségi oldalán jelentette be, hogy ha Orbán nem elég bátor, hogy vitázzon vele, akkor elfogadja Deutscht vitapartnernek, és leül vele egy nyilvános beszélgetésre.

Ennek a Partizán adna helyet, ugyanis Gulyás Márton május 17. péntekre szervezte meg azt a nyilvános beszélgetést, melyen minden listát állító szervezet listavezetőjét meghívta, így Deutsch Tamást (Fidesz), Dobrev Klárát (DK-MSZP-P), Donáth Annát (Momentum), Le Mariettát (MKKP), Magyar Pétert (Tisza), illetve Toroczkai Lászlót (Mi Hazánk) is – írja az atv.hu, mely hozzáteszi:

Miután kiderült, hogy megvalósul a nyilvános vita, a fideszes Deutsch Tamás egyből megfutamodott és elutasította a Partizán meghívását!

A gyáva kormánypárti politikus kijelentette, hogy „az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállításának lezárultát követően, minden listavezetővel kész vitázni”, azonban a Partizánt „Soros György hálózata finanszírozza” így ott nem kíván megjelenni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!