Tóni elintézte – Jelentősen többe kerülnek ezentúl az állami kommunikációk!

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Balásy Gyulához tartozó Lounge Group látja el a teljes állami szféra kommunikációját, mely most Rogán Antal segítségével inflációkövető áremelést hajtott végre, azaz 17,6 százalékkal többe kerül majd a propaganda!

A 24.hu számolt be arról, hogy a NER-es üzletember cége körlevélben értesítette az állami kommunikációs beszerzésekben érintett cégeket és szervezeteket, hogy megemeli a szolgáltatások árát, amire egyébként a kormányzati keretmegállapodás nyújt neki lehetőséget.

Mivel a KSH adatai szerint a tavalyi infláció 17,6 százalék volt, így a Balásyhoz tartozó cég is ilyen mértékben emeli meg szolgáltatásai díját.

A Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal, szó nélkül elfogadta az áremelési kérelmet.

Balásy Gyula cégcsoportja 2018 óta gyakorlatilag egyeduralkodó az állami reklám- és rendezvényszervezési költéseket tekintve.
Az Orbán-kormány kilenc év alatt 1360 milliárd forintot költött a központosított kommunikációra, ebből közel 1000 milliárd landolt Balásy cégeinél, aminek így 2016 óta több, mint 44 milliárd forintos adózott nyeresége volt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!