Újra jelentkezett Magyar Péter – Kiderült, miért fél tőle a hatalmi elit!

Magyar Péter amint kilépett a NER-ből, egyből a hatalom célkeresztjébe került, a legmocskosabb módszerekkel próbálják ellene fordítani a közvéleményt.

Magyar, egy még nem publikált közvéleménykutatási adatokra hivatkozva arról ír, hogy a hatalmi elit fél tőle, erre pedig az alábbi eredményeket hozta bizonyítékként:

  • Magyar Péter még meg nem nevezett pártjára már több, mint 20 százalék szavazna; eközben csökkent a kormánypárti és az ellenzéki szavazók és a bizonytalanok aránya is.
  • Magyar Pétert a válaszadók több, mint 60 százaléka őszintének tartja.
  • A válaszadók 83 százaléka szerint Magyar Péter képes ártani a kormánynak.
  • A válaszadók 28 százaléka tartja visszásnak, hogy Magyar Péter felvette a volt igazságügyi miniszterrel folytatott beszélgetését, a többség azonban fontosabbnak tartja, hogy a közérdekű információk nyilvánosságra kerüljenek.
  • A válaszadók többsége nem tartja hitelesnek a Magyar Péter magánéletével kapcsolatosan nyilvánosságra hozott információkat.

A kormány a kegyelmi botrány kirobbanása óta (amire érdemi válaszokat azóta se adtak) nem találja a helyét, az elmúlt 14 évben nem volt arra példa, hogy ne ők uralják a közvéleményt. Ez pedig már a kormánypárt támogatottságán is meglátszik, rengeteg szavazót veszítettek, egyre többen ábrándulnak ki Orbánékból, és az eddig párt nélküliek is kezdenek felsorakozni Magyar Péter mögött.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!