Most kés került a Fidesz nyakára – egyetlen szó elterjedésén múlik, hogy megbukik-e Orbán rendszere!

Orbán Viktor még kampányolt is a bicskei pedofil V. János egyesületének 2002-ben

Rajtunk is múlik, hogy ráég-e a Fideszre a bélyeg!

Óriási pánik van a Fideszben, ugyanis most először fordul elő az elmúlt 14 év alatt, hogy egy olyan ügy éghet rájuk, ami akár Orbán rendszerének a bukását is okozhatja. A NER vezetői pontosan tudják, milyen ereje van egyetlen megbélyegző szónak, hiszen ezt a módszert eddig leginkább ők alkalmazták. A könnyen megjegyezhető „Soros-bérenc” vagy a „dollárbaloldal” kifejezések sokat segítettek a Fidesznek a kétharmad elérésében, most azonban

született egy szó, ami kinyírhatja Orbán rendszerét, és ez a Pedofidesz!

Ez a szó, rövid, frappáns és nem kell magyarázni – tökéletes kommunikációs fegyver arra, hogy gyorsan elterjedjen és ráégjen a Fideszre. Nem véletlen, hogy a Parlamentben is már felszólalásban is elhangzott a „Pedofidesz” kifejezés Tóth Bertalantól, az MSZP frakcióvezetőjétől, a Momentum képviselői pedig „Stop Pedofidesz” pólóban jelentek meg az ülésteremben – de a közbeszédben még nem terjedt el ez a szó. Orbánék azonban tudják, hogy ez csak idő kérdése, ezért

a Fideszben őrült pánikban dolgoznak azon, hogy ne égjen rájuk a „Pedofidesz” bélyeg!

A feladat nem könnyű, hiszen Orbán tanácsadói pontosan tudják, hogy a pedofilsegítő férfi szabadon engedését nem lehet sem Brüsszelre, sem Sorosra fogni. Ez okozta a kezdeti bénultságot is, ezért bújt el Orbán a kegyelmi botrány kirobbanása után egy hétig, és nem nyilatkozott semmit.

Közben persze a NER kommunikációs gépezete gőzerővel dolgozott, és mostanra megszületett a „Pedofidesz” megbélyegzésből való kimenekülés stratégiája:

a Fidesz megpróbálja az ellenzéket is „összepedofilozni”. Az a trükkjük, hogy ha mindenki besározódik, akkor rájuk sem lehet ráégetni a Pedofidesz bélyeget!

Ez a módszer a korrupció esetében egyszer már bejött a Fidesznek: azért nem lesz botrány a lopásaikból, mivel hatékonyan sikerült meggyőzniük a közvéleményt, hogy „mindenki lop”, így Orbánék bűne is kisebbnek látszik. Ezért indult be most a „Pedofidesz” bélyeget levakaró gépezet. Orbán például elkezdte mondani, hogy ma nyolcszor annyi pedofil bűnöző van börtönben, mint 2010-ben – igaz, ezt a különbséget semmilyen adat nem támasztja alá. Az is felbukkant a Fidesz érvelésében, hogy a bicskei pedofil igazgatót „a baloldal hagyta szabadlábon”, viszont ők zárták be – ami ugyancsak óriási csúsztatás, hiszen az első nyomozás idején, 2011-ben éppen hogy futni hagyták a férfit, sőt: öt évvel később

Orbán kezdeményezésére még ki is tüntették a pedofil igazgatót!

A Fideszben eluralkodó pánikot az is jelzi, hogy az utóbbi napokban a pedofilok elleni eljárások is nagyobb sajtóvisszhangot kapnak, szintén azzal a céllal, hogy eltüntessék a „Pedofidesz” bélyeget.

Mindez azonban semmit sem ér, ha a közvélemény nem hagyja magát megvezetni. Most ugyanis eldől, hogy mi az erősebb: a fideszes kommunikációs agymosás, vagy a tények. Az ellenzéknek mindössze annyit kellene tennie, hogy nap mint nap emlékeztesse az embereket:

Orbánék hibába magyarázkodnak, ők adtak kegyelmet a pedofilsegítő férfinak, és ők tüntették ki a pedofil igazgatót!

Ha pedig az ellenzék arra is odafigyel, hogy a szélesebb közvéleményben mindenki Pedofidesz néven emlegesse Orbánékat, akkor az komolyan megrendítheti a NER rendszerét. Ebben egyébként az közösségi oldalak segíthetnek a legtöbbet, ha ezt a cikket minél többen megosztják ezzel az egy szóval: Pedofidesz!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!