Újabb pedofilt engedtek ki a rácsok mögül – ebből óriási botrány lesz!

A kihozott gyermekmolesztáló egy futballedző – van még kérdés?

Egymás után engedik ki a pedofilokat a börtönből a Fidesz kormányzása alatt. Most egy újabb eset derült ki: egy 54 éves tarpai férfi, N. L. szexuálisan gyerekeket molesztált, majd miután lebukott, a rendőrség 2022. december 6-án letartóztatta. Ám a Blikk értesülésein szerint

a pedofil egy évet sem töltött rácsok mögött, mert 2023. november 7-én kiengedték! A férfi 12 nappal később megszökött a házi őrizetéből.

a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki N. L. ellen. Arról viszont egyelőre senki sem nyilatkozik, hogy miért döntöttek úgy, hogy a pedofil férfit kiengedik. Hogy az elkövetőnek milyen kapcsolatai voltak, azt egyelőre még nem tudni, de egy biztos:

a pedofil férfi az Orbán Viktor számára oly kedves futball világában edzőként dolgozott!

Az általa elkövetett szexuális molesztálásokat is ebbéli minőségében követte  el, mivel a munkakörébe tartozott, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. N. L. 2022 novemberében egyik éjszaka egy alvó kiskorú fiút szexuálisan molasztált, majd néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval is ugyanígy tett. Ezek az esetek abban a hónapban a lebukásáig még többször megismétlődtek. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a férfi ellen fogolyszökés miatt nyomozás folyik, de az ügyészség „távollévő terheltté” nyilvánította a gyanúsítottat, aki ellen az eljárás a távollétében folytatódik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!