Közös magyar szégyen: Orbán Viktor viselkedését már pszichológiailag elemzik Brüsszelben!

Így viselkedett Orbán 10 másodpercen belül, amikor megérkezett a Versailles-ban rendezett EU-csúcsra

Éghet az arcunk, hogy ilyen vezetője van az országnak!

Orbán Viktor kiszámíthatatlan és logikátlan viselkedésével foglalkozik az az elemzés, amely a tekintélyes New York Times lapban jelent meg. A 444.hu által szemlézett cikk szerint az uniós döntéshozók eddig azt hitték, hogy EU-forrásokkal megvásárolható a magyar miniszterelnök, de mostanra úgy tűnik:

Orbán egyre kiszámíthatatlanabb, és már biztonsági kockázatot jelent!

A lap emlékeztet arra, hogy Orbán Viktor évek óta harcban áll az EU-val, miközben kevés ország részesült jobban az uniós támogatásokból, mint Magyarország. Ennek ellenére a magyar miniszterelnök ott tesz keresztbe az európai egységnek és közös törekvéseknek, ahol csak tud. Brüsszelben úgy gondolják, a magyar miniszterelnök egyre kiszámíthatatlanabb. Ezért a legutóbbi csúcstalálkozót megelőzően magas rangú uniós tisztviselők elismerték: mivel nem tudnak kemény tényekre támaszkodni,

Orbán Viktor viselkedését már pszichológiailag elemzik Brüsszelben!

Egy nyilatkozó azt mondta: Orbán úgy viselkedik, mint az a gonosz filmes karakter, aki szereti, ha utálják.

Talán nem kell részleteznünk, mit is jelent a gyakorlatban az, hogy Orbán reakciói a normális gondolkodás alapján kiszámíthatatlanok.

Óriási szégyen Magyarországnak, hogy a miniszterelnöke viselkedését már pszichológusokkal vizsgáltatják!

A cikk szerint egyébként az EU-s vezetők körében van olyan elmélet is, hogy Putyin fizeti Orbánt. Ebben az esetben talán magyarázható lenne a magyar kormányfő magatartása – bár a baj ebben az esetben sem kicsi.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!