Kiosztotta Tóth Gabit a humorista: Műsírással lepte meg rajongóit a „nők védőszentje”!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Új videóval jelentkezett Somogyi András, aki ismét egyedi, szókimondó stílusában elemezte ki a hét legfontosabb eseményeit.

A humorista először Tóth Gabinak megy neki, aki szerinte megfertőzi a hírfolyamot, ugyanis újból a csapból is az énekesnő magánélete folyik. Legutóbb a „független” Mandínernek adott videóinterjút, ahol a komment szekció le lett tiltva, nehogy bárki is el tudja mondani a véleményét az botrányhősnővel kapcsolatban.

„Ha én egy teljesen más értékrendet vallok meg, most a nők védőszentjeként tartanának számon” – mondta Tóth az interjúban, mellyel kapcsolatban Somogyi kiemelte, hogy egy olyan országban, ahol Orbán az Isten, könnyen lehet Tóth Gabiból védőszent.

az énekesnőnek nincs egy őszinte pillanata sem, szerepet játszik, de ezért fizetik! Ő az orbáni rendszer egyik reklámarca […], Győzike és Kis Grófo mellett, Tóth Gabi jelképezi a kultúrát Magyarországon

– véli Somogyi, akinek videójából kiderül, mit gondol arról, hogy a határon túli magyarok ingyen utazhatnak majd a MÁV és Volán járatokon, és mi a véleménye Krausz Gáborról.

A teljes videót itt tudják megtekinteni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!