Üzent Bödőcsnek a volt maffiózó: „ingyen, bérmentve felkészítelek!”

Az alvilág egykori vezetője elégedetlen a humoristával!

Üzenet Bödőcs Tibornak” – ezzel a címmel tett ki egy videót pénteken a Facebook oldalára Tasnádi Péter, a magyar alvilág egykori vezető alakja. A férfi – akit sokan az első magyar „keresztapaként” ismernek –, arra reagált, hogy a humorista előző nap tett közzé egy olyan paródiát, amelyben Tasnádit figurázta ki. A Dumaszínház tavaly novemberi születésnapjára készített videóban

Bödőcs melegítőruhában, rekedtes hangon parodizálta Tasnádit. Itt a felvétel, nézzék meg:

A felvételen Bödőcs az állítólagos régebbi extrém produkcióit eleveníti fel úgy, mintha a humoristák világa is olyan lenne, mint a maffiózóké. Felidézi, hogy L. Gergely – vagyis Litkai Gergely – miként nem vett tudomást róla, közben pedig Fábry Sándort és még néhány pályatársát is utánozza. A felvétel csütörtökön jelent meg, másnap pedig meglepő válasz érkezett:

a kifigurázott Tasnádi Péter videón figyelmeztette Bödőcsöt, hogy nem tetszett neki a paródia! ez a felvétel itt látható:

Bár az egykori alvilági vezető „megtisztelőnek” nevezi, hogy az ország első számú humoristája vele foglalkozik, ám azt sem rejtette véka alá, hogy elégedetlen a produkcióval. A videó elején Tasnádi a Bödőcs által használt rekedtes hangon mondja el, hogy ő bizony nem ismert magára, csak a hasonló tréningruha volt árulkodó, majd azt tanácsolja a humoristának, hogy legközelebb jobban készüljön fel belőle.

Az egykori maffiózó kijelenti: „ingyen, bérmentve Tasnádiból felkészítelek legközelebb, ha még akarsz ezzel az üggyel foglalkozni.”

Végül Tasnádi Péter – immár a rendes hangján – végül annak a reményének ad hangot, hogy az óriási nézettségű Bödőcs Tibor paródiája után az ő válaszát is majd hasonlóképp felkapja a média.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!