Orbán kutyaszorítóba került – minden harmadik fideszes már őket hibáztatja!

Egyre több kormánypártinak nyílik ki a szeme.

Már a fideszesek harmada is úgy gondolja, hogy a maga rezsiárakért a kormány a hibás és nem a szankciók – derül ki a Publicus felméréséből, amit a Népszava felkérésére készítettek. Mindez azt jelenti, hogy

Orbán kutyaszorítóba került, mivel már a saját hívei körében is hatástalan a propaganda! egyre többen ki is mondják, hogy csalódtak a Fideszben. Nézzék csak meg ezt a videót:

A felmérés arról árulkodik, hogy hosszú távon nem jött be az ellenséggyártás a Fidesznek, ugyanis egyre kevesebben teszik felelőssé az Európai Bizottságot a magas energiaárakért. A magyaroknak csupán a 41 százaléka gondolja úgy, hogy az Európai Bizottság hibás a magas energiaárakért.

Ez a Fidesz-kormány látványos kudarca,

hiszen egy hónappal korábban még a megkérdezettek 48 százalék hibáztatta  Brüsszelt. Azoknak a száma is csökkent, akik Oroszországot okolnák a drága rezsiszámlákért: a korábbi 58 százalék helyett már csak a válaszadók 55 százaléka mondja ezt.

Ugyanakkor ezzel párhuzamosan az látszik, hogy az augusztusi 67-ről szeptemberben már 74 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint az Orbán-kormány miatt drága a rezsi. Vagyis

a válaszolók háromnegyede a Fidesz-kormányt hibáztatja a megemelt rezsiárakért!

Ezt korábban a fideszesek negyede gondolta így, de most már minden harmadik kormánypárti tartja felelősnek Orbánékat! És ez még csak a fűtési szezon kezdete. Mi lesz itt, ha jön a tél és érkeznek majd a brutális rezsiszámlák?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!