Egy 13 éve halott pszichológus leplezte le Orbán legnagyobb hazugságait!

Popper Péteren már nem tudnak bosszút állni.

Popper Péter már 2010 óta nincs köztünk, mégis képes volt leleplezni Orbán Viktort! Ugyanis a legendás pszichológus, egyetemi tanár és író számos, videóra rögzített előadása közül most egy olyan részlet került fel a világhálóra – az Auditórium nevű pszichológiai streaming oldalnak köszönhetően –, amelyben

Popper Péter egy perc alatt teljesen meztelenné teszi Orbán Viktor rendszerét! Nézzék meg:

Az ikonikus pszichológus és író a rövidke felvételen szó szerint ezt mondja: „Én azt gondolom, hogy arról beszél a legtöbbet a társadalom, ami hiányzik neki, ahol frusztrált. Tehát ha visszagondolok, hogy mondjuk a Rákosi-időkben minden újságban benne volt az, hogy szabad nép, szabad sport, szabad szó, szabad… szabad…  Minden szabad volt, mi hiányzott? A szabadság. Hát nyilvánvaló. De ez ugyanaz, mint amit én százezerszer elmondok, hogy ha egy társaságban egy pasi szexuális sikereivel dicsekszik, húsz perc után tessék megkérdezni: mióta vagy impotens, édes? Hát nyilván, nyilvánvalóan. Tessék figyelni arra, amit társadalmilag hangsúlyoz a  sajtó, a média, satöbbi… s amit százezerszer elmond, például a szeretet, az nincs.

Mindig azt bizonyítja az ember és azt bizonykodja, amiből hiány van.

Talán nem is kell magyarázni: bár Popper Péter valószínűleg nem a NER-re gondolt, mégis az általa megfogalmazott általános érvényű igazság világosan és lényegre törően leleplezi Orbán Viktor rendszerét. Mert hát miként is hivatkozik önmagára a fideszes rezsim? Hogy ők a nemzeti együttműködés rendszere. Amiben persze semmilyen együttműködés nincs.

Ugyanez a helyzet a nemzeti konzultációval. A kormány szinte minden évben előveszi ezt, miközben Orbán valójában senkivel sem konzultál.

Popper Péter pontos receptet adott a Fidesz hazugságainak leleplezéséhez: nézzük meg, hogy mit bizonygatnak, mert pont ez az, ami hiányzik!

Így aztán hiába hajtogatja a Fidesz hogy Magyarország stabil és erős ország, pont ezzel árulják el, hogy nincs itt semmi stabilitás – elég csak a tucatszor módosított alaptörvényre gondolni. Ami pedig a gazdaság erejét illeti: egész Európában nálunk a legmagasabb az infláció, a költségvetésen tátongó lyuk pedig még a Holdról is látszik.

Az is gyakori lózungja Orbánnak, hogy megvédik a családokat, miközben sohasem volt még ennyire védtelen a magyar nép, mint most!

Szóval Popper Péter megfigyelése működik: a Fidesz propagandája mindig elárulja, mi az, ami hiányzik. Csak annyi kell ehhez, hogy a leggyakoribb jelszavak elé odategyük azt, hogy „nincs”… és máris meztelenné válik az egész NER.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!