Orbán elmondta beszédét, amit Putyin hagyott jóvá – ezért nem írunk róla!

Az orosz és kínai bábkormány vezetője leszerepelt!

Kordonok mögött, csak a Fidesz által meghívottak előtt mondott beszédet Orbán Viktor október 23-án, Székesfehérváron. Szónoklatát Putyin hagyhatta jóvá, mivel a Pekingben látványosan idegesnek látszó magyar miniszterelnök egy szóval sem említette azt az Oroszországot, amely éppúgy lerohanta Ukrajnát, ahogy az ’56-os magyar forradalmat is vérbe fojtotta.

Mivel az oroszbarát Orbán Viktor beszéde durván meggyalázta ’56 szellemét, ezért lapunk nem ír róla!

Nem asszisztálunk a hazugságokat terjesztő és hergelést szító kormányfőnek, nem terjesztjük hamis, sok millió honfitársunkat kirekesztő nézeteit, sőt: úgy véljük, hogy a NER által megcsonkított és megalázott független sajtó is nyugodtan követhetné ezt a példát, valahányszor Orbán Viktor konkrétumokat nem tartalmazó, hazug beszédet mond. Úgy véljük, akkor járunk az igazság útján, ha idézzük az egyik ellenzéki vezető szavait, aki szerint

Orbán Viktor egy bábkormány vezetője, akit az oroszok és a kínaiak irányítanak!

Csak egy bábkormány vezetője rakja tele szennyező akkumulátorgyárakakal az országot, vásárolja a régióban a legdrágábban az orosz gázt és viselkedik úgy Putyinnál, mint egy ideges beosztott – írja ünnepi Facebook posztjában Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője. Az ellenzéki politikus szó szerint ezt írja:  „Csak egy bábkormány vezetője fél tiltakozni, amikor az ’56-os forradalmat fasiszta felkelésnek minősítik a forradalmat vérbe fojtók utódai! Csak egy bábkormány miniszterelnöke menekül sötét drapériák és kordonok mögé, mert nem mer együtt ünnepelni a néppel!” Ehhez nincs mit hozzátenni. Legfeljebb csak annyit: hát ezért nem írunk egy sort sem arról, hogy miket mondott Orbán Viktor 3023. október 23-án Veszprémben.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!