Botrány – A pedofilokat védte a kormányközeli csatorna műsorvezetője!

Forrás: streamable.com

A kormányközeli HírTV Napi Aktuális című műsorában Pálffy István vendége volt Márki-Zay Péter, akit pártja programjáról kérdezett a műsorvezető, és amelyből egy botrányos beszélgetés bontakozott ki.

Pálffy sarokba próbálta szorítani a volt miniszterelnök-jelöltet, ugyanis szerinte a Mindenki Magyarországa Néppárt programjában az szerepel, hogy ki kell állni minden társadalmi csoport mellett. Márki-Zay egyből kijavította a műsorvezetőt, hogy a programjuk szerint „minden üldözött társadalmi csoport”. Ez kicsit megzavarhatta az egykori KDNP-s képviselőt aki rátért a pedofil témára:

„Én egy másik példát akartam hozni és hozom is, hogy ugye van az, hogy bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké. És ugyanakkor ott vannak a gyermekeink”

– mondta Pálffy István, amire egyből visszakérdezett Márki-Zay Péter: „bocsánat, milyen türelemmel kell lenni a pedofilok felé?”.

Pálffy nem érzékelte, hogy mit mondott, és a 444.hu leirata szerint az alábbi szürreális beszélgetés bontakozott ki a stúdióban:

  • Pálffy István: A pedofil betegség felé.
  • Márki-Zay Péter: Miért kell türelemmel kell lenni a pedofília felé?
  • P. I.: Azért, mert minden beteggel szemben türelmesnek kell…
  • MZP: Elnézést, egy tömeggyilkos is lehet beteg, de ettől még nem kell türelmesnek lenni a tömeggyilkossággal.
  • P. I.: Az is egy mentális betegség.
  • MZP: Nem kell türelmesnek lenni a tömeggyilkossággal, és nem kell türelmesnek lenni a pedofíliával.
  • P. I.: Nem is azt mondom, hogy kizárólag türelmesnek kell lenni, hanem azt mondom, hogy nem lehet szembeállítani egy másik csoporttal. Tehát itt a gyerekek védelméről van szó.
  • MZP: Nem lehet kérdés, hogy a pedofilokkal szemben a gyermekeket kell megvédenünk, ezért is kell rendszerváltás. Számomra teljesen elfogadhatatlan az, hogy Peruból egy fideszes nagykövetet hazahoznak, hazamenekítenek a büntetés elől, majd itt szabadon rábocsátják a magyar gyermekekre, egy bűnöző pedofilt, négyszázezer forint pénzbírsággal.
  • P. I.: Ez megint egy másik, egy konkrét régi ügy. Itt az aktualitásoknál maradjunk, ha szabad kérni…

A kormányközeli HírTV-ben lezajlott beszélgetés felvételét itt tudják megtekinteni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!