A kormány lemondhatott az uniós pénzekről – Új feladatkörben tündököl a miniszter!

Fotó: Vajda József/ Vajda József

Először is szeretnénk elnézést kérni, amiért korábbi cikkünk címében azt írtuk: „ennél lejjebb már nincs”, ugyanis be kell látnunk, hogy tévedtünk, van lejjebb annál, ahova Navracsics Tibor süllyedt!

A hét elején megírtuk, hogy Orbán bizalmi embere – akinek fő feladata az uniós pénzek hazahozatala – hatalmas csinnadratta közepette adott át egy gyalogátkelőhelyet, amit keresztyén ország lévén még egy szentmisével is megkoronáztak.

Navracsics Tibor azonban úgy látszik, beláthatta, hogy az unió nem teljesen hülye, hogy Orbánéknak pénzt adjon, így más munkakört talált magának.

A miniszter a zebra után most egy csúszdát adott át ünnepélyes keretek között az Ajka-Padrakút-i óvodában,

mely – pont úgy, mint a gyalogátkelőhely – uniós forrás nélkül valósulhatott meg – erről a Zóna TV számolt be.

Milyen csodás egyébként, hogy ilyen remek fejlesztések is meg tudnak valósulni 13 év Fidesz-kormányzás után, annak ellenére, hogy a gaz Brüsszel nem ad nekünk pénzt. Előbb uniós forrás nélkül egy gyalogátkelőhelyet alakítanak ki, most pedig egy óvodai csúszdát sikerült felállítani.
Őszintén reméljük, hogy a jövőben is sok hasonló beruházás valósulhat meg Magyarországon, hála bölcs kormányunknak, és reméljük, azokról is beszámol majd Navracsics miniszer úr.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!