Ennél lejjebb már nincs – Szánalmas szintre süllyedt Orbán bizalmi embere!

Fotó: Ronald Zak/PA

Elképesztően szánalmasra sikerült Navracsics Tibor legújabb bejegyzése, melyben a kormánypárti politikus hatalmas sikerként állítja be, hogy uniós forrás nélkül képesek voltak egy gyalogátkelőhelyet kialakítani!

Erre tényleg nagyon nehéz szavakat találni, ugyanis úgy érezzük, ezzel mélypontra került a kormánypropaganda. Hihetetlen, hogy hírt tudott abból kovácsolni a miniszter, hogy Pusztamiske önkormányzata EU-s támogatás nélkül valósította meg a zebrát!

Tehát a libsik károgása ellenére is lehet minek örülni: uniós pénz nélkül is fejlődik az ország, olyan fantasztikus fejlesztéseket hajtanak végre, mint a pusztamiskei gyalogátkelőhely!

Sőt, Hadházy Ákos az abszurd üggyel kapcsolatban még azt is kiemeli, hogy a zebra felavatásának tiszteletére még hálaadó szentmisét is tartottak.

Itt tart 2023-ban Magyarország! Egy uniós forrás nélküli, piti összegből kialakított gyalogátkelőhely is akkora szenzációnak számít, hogy arra Navracsics Tibor felkapta a fejét, és leutazott Pusztamiskére, hogy beszédet mondjon!

366739661 856363259185303 660632274826296466 n
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!