Döbbenetes dolog derült ki Mészáros Lőrincék luxusnyaralásával kapcsolatban!

Ezt senki nem tudja megmagyarázni.

Egyre botrányosabb részletek derülnek ki Mészáros Lőrincék luxusjachtos nyaralásáról. A közvélemény még szinte fel sem fogta, hogy a fényűző Rose d’Or nevű hajót nem is bérli az egykori gázszerelő, hanem a cégén keresztül az övé, most a Népszava kiderítette:

Mészáros cége 1,6 milliárdos veszteséget termelt tavaly, így vásárolta meg a 27 milliárdot érő luxusjachtot!

Máltai cégadatok szerint ugyanis az az Euroleasing Zrt. tulajdonolja a Rose d’Or jachtot, amely tavaly 18 milliárdos bevétel mellett 1,6 milliárdos veszteséget könyvelt el. Ez pedig nem csak azt a kérdést veti fel, hogy miként képes egy cég a vesztesége tizenhatszorosáért megvenni egy luxusjachtot, hanem azt is,

miből fizetik a luxusjacht 2,4 milliárdos éves üzemeltetési költségeit?

Az Euroleasing Zrt.a Mészáros Lőrinchez köthető Magyar Bankholding lízingcége, ugyanakkor a pénzintézetben a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-n keresztül az állam is rendelkezik részesedéssel. Ennek tudatában még erősebb a gyanú, hogy ha a luxusjahctot megvásárló Mészáros Lőrincék cége annyira veszteséges, hogy még a hajó fenntartási költségeit sem képes kifizetni, akkor ennek az urizálásnak a költségeit résztulajdonosként a magyar állam finanszírozza valamilyen módon a magyar adófizetők pénzéből.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!