Telitalálat – saját totális bunkóságát reklámozza a Fidesz!

Még kormányzati kinevezés is lehet belőle!

A Fidesz-kormány mindig is közönséges volt – gondoljunk csak Bayer Zsolt trágár fröcsögéseire, vagy arra, amikor Orbán Viktor teli torokból énekelte, hogyan kell meghágni a kislányokat – de ami most történik az egészen elképesztő:

a Fidesz-kormány büszkén reklámozza a saját, bunkó értékrendjét!

Megalkották ugyanis az atlétikai világbajnokság kabalafiguráját, ami egy rackajuh. Hogy mi köze van egy birkának az atlétikához, abba most ne menjünk bele (sokak szerint a birkaság inkább a fideszes kommunikáció szintjét jelzi), ám az alkotók nem elégedtek meg ennyivel. A Youhuu névre keresztelt kabalafigurának parancsba adhatták, hogy úgy kell viselkednie, ahogy a Fideszben a jópofaságot elképzelik. A 444.hu fedezte fel, hogy a rackajuh jelmezébe bújt illető az ATV-ben rugdosni kezdte a műsorvezető hátsóját, a Tv2 Mokka című műsorában pedig Rubint Réka fenekét kezdte fogdosni. Ha nem hiszik, íme az élő adásba került botrányos jelenetek:

.

A Fideszben persze a rugdosás és a nők testrészeinek fogdosása is teljesen természetes, ám eddig ezt még nem reklámozták – most azonban ez is megtörtént. Ennek alapján simán elképzelhető, hogy a jövőben

a rackajuh még kormányzati kinevezést is kap,

például Rogán Antal propagandaminiszter hivatalában, és ő lesz az otrombaságért felelős államtitkár. Simán elfér majd ez is az űrkutatási és a keresztényüldözés ellen létrehozott posztok mellett.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!