Sokan kiakadtak Novák Katalin legújabb rongyrázásán!

Az elnök asszony szeret jól élni az adófizetők pénzéből.

Novák Katalin kedveli a fényűzést, ezt már azóta tudjuk, hogy kiderült: államelnökké választása után rögtön 278 millió forintért újították fel az elnöki rezidenciát, amelyben sminkszobát, privát mozit és egy hangszigetelt zeneszobát is kiépítettek a számára. Ez azonban még nem elég. A hétvégi Balaton átúszáson

Novák Katalin külön neki készített, névre szóló címeres-monogramos úszódresszben jelent meg, ugyanilyen melegítővel, széldzsekivel és törülközővel.

Miután az államfő férje is ugyanilyen, a saját nevére legyártott szettben villogott, a Gulyáságyú Média kiderítette, hogy mennyibe is kerülhetett ez a néptől való elkülönülést célzó rongyrázás. Nos, a dizájner fürdőruha az 575 nevű sportruházati márka gyártmánya, és a cég honlapjáról kibogarászható, hogy

csak az egyedi minta tervezése 40-50 ezer forint, míg maga az úszódressz legyártása is hasonló összeg. És ebben a melegítő, a széldzseki és a törülköző ára még nincs is benne. Ez így együtt több százezer forint lehetett.

Mivel a férje is ugyanilyen szettben jelent meg, a végösszeget még természetesen meg kell szorozni kettővel.

Hiába no, lehet itt válság, háborús vészhelyzet és brutális drágulás a boltokban, a magyar adófizetők pénzéből arra azért mindig jut, hogy az ország vezetői luxusban éljenek.

Nem véletlenül mondta annak idején Novák Katalin: „Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”

A hírről beszámoló poszt alatt persze rengeteg felháborodott vagy éppen ironikus komment is megjelent. Íme:

0725 Komment 2

0725 Komment 4

0725 Komment 1

0725 Komment 3

0725 Komment 5

Egy szó mint száz: ha valaki kevesli a pénzt, amiből neki és a családjának meg kell élnie, gondoljon nyugodtan arra, milyen körülmények között tölti a napjait Novák Katalin, és máris mindenki megnyugodhat: nem dolgozunk hiába.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!