Elképesztő: Tóth Gabi veszélybe sodorta a mentők támogatását!

Bele sem gondolt, mit csinál!

Tóth Gabi azt a látszatot keltette, hogy az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) anyagilag szponzorálja őt, és ezzel veszélybe sodorta a a mentők támogatását – hívta fel a figyelmet Bálint Natália operaénekes a Facebook oldalán. A művésznő szerint ugyanis abszolút elképzelhető, hogy

sokan azért nem fognak adakozni a mentőknek, mert azt hiszik, hogy a pénzük a közvéleményt megosztó Tóth Gabinál landol!

Az egész ügy úgy kezdődött, hogy Bálint Natália felfigyelt arra: Tóth Gabriella hivatalos oldalán a „partnerek” között a Mentőszolgálat is fel van tüntetve. Mivel a mellette lévő többi cég – többek között például egy nagy autógyártó – egyértelműen szponzor, az operaénekesben felmerült a kérdés: vajon a mentők milyen formában támogatják Tóth Gabriellát? Mert ha kiderül, hogy konkrétan fizetnek a reklámért, akkor az szerinte világbotrány. Bálint Natália megkérdezte a szervezetet, s hamarosan a következő választ kapta: „Kedves Bálint Natália! Soha, semmilyen formában nem támogatta az Országos Mentőszolgálat sem T. Gabriellát, sem más művészt vagy celebet.

Mi mentéssel foglalkozunk, nem a szórakoztatóipar támogatásával.”

0626 Toth Gabi oldala

Egy később érkezett kiegészítés nyomán az is kiderült, hogy Tóth Gabi valószínűleg azért tette fel a partnerei listájára a mentőket, mert minden évben szeptember 2-án ingyen fellép a Mentőnapon. Ám azzal, hogy a szponzorai között tüntette fel az OMSZ-t, azt a látszatot keltette, mintha a Mentőszolgálat támogatná őt.

Bálint Natália ezzel kapcsolatban megjegyzi: szerinte Tóth Gabi „irgalmatlan károkat okoz” a Mentőszolgálatnak azzal, hogy azt a hamis látszatot kelti, amely szerint a Mentők őt szponzorálják. Mindezt így magyarázza: „Én ugyanis megkérdeztem, tisztáztam, de

mi van azokkal, akik csak csendben levonják az egyébként logikus, mégis téves következtetést, és nem adakoznak a mentőknek,

akik talán éppen emiatt nem tudnak új eszközt vásárolni, amivel életeket menthetnének meg?”

Az operaénekesnő azt is hozzáteszi: ha ő én mindenkit kitenne a honlapjára, akinek adakozott, vagy ingyen énekelt, „lefagyna a rendszer, mire betölti a logókat.

Nem szokás azokat reklámozni, akiknek mi adunk.”

A Mentőszolgálat megtévesztő feltüntetését az is erősíti, hogy Tóth Gabi oldalán ugyanígy a „partnerek” között van kitéve több állami szervezet, például a Szerencsejáték Zrt. is. Ezzel kapcsolatban Bálint Natália azt kérdezi: vajon a Szerencsejáték Zrt  is azért van ott, mert Tóth Gabi jótékonykodik nekik?

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!