Rendkívüli – Kordont bontottak az ellenzéki politikusok!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

2021 novembere óta kordonnal védik az Orbán Viktor hivatalánál lévő Színház utca két végét, melyet most az ellenzéki politikusok bontottak le!

A kordon felállításának hivatalos indoka a Honvéd Főparancsnokság felújítása, azonban ha a Karmelita előtti rész valóban munkaterület lenne, az Orbán hivatalába érkező politikusoknak és látogatóknak a munkavédelmi előírásnak megfelelően sisakot kellene felvenniük – ez természetesen sosem fordult elő!

A valódi indok – ami miatt másfél éve elzárták a területet – a sajtó távoltartása lehet!

A mondvacsinált, indokolatlan kordont azonban a Momentum politikusai és Hadházy Ákos megelégelték, ezért kedden 9 óra után elkezdték lebontani, melyet a helyszínen lévő rendőrök sem tudtak megakadályozni.

A kordon elbontása után az ellenzéki politikusok a Karmelita ajtajára próbálták kiragasztani a “Hét pont Magyarország megújításáért” című plakátot, melyet a rendvédelmisek gátoltak meg.
A 444.hu közlése szerint Hadházy a Karmelita kolostor lépcsőjén tartott rövid beszédében elmondta, hogy “a kordon a szimbóluma a sajtószabadságnak, a hazugságnak. Ez a ház a propagandagépezet központja. Tömegeknek kell elhinni, hogy el lehet érni eredményeket”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!