Skandináv nyulakká változtak a Fidesz küldöttségének tagjai!

Fotó: Facebook

A Fidesz delegációja úgy becsicskult, hogy öröm nézni!

Nagyon átverték Orbánék a fideszes szavazókat! Itthon elhitették a híveikkel, hogy a Fidesz négytagú küldöttsége Hende Csaba korábbi honvédelmi miniszter és Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnökének vezetésével majd jól helyreteszi a magyar kormány jogállamisági hiányosságairól „gátlástalanul hazudozó” Finnországot és Svédországot, de

az itthon még harcias fideszes küldöttség már gyáva nyúlként tárgyalt Svédországban!

A telex.hu a svéd tárgyalópartnerek nyilatkozatai alapján azt írja: a magyar kormánypártok politikusaiból alakult „tényfeltáró delegáció” semmit sem hozott szóba azon témák közül, amiért elvileg elindultak.

A Fidesz delegációja nem kért számon semmit Svédországon! Semmilyen feltételt nem szabtak a NATO-csatlakozás ratifikációjára.

Mindezt Aron Emilsson, a svéd parlament külügyi bizottságának elnöke árulta el a találkozó után. Szó szerint ezt mondta: „Arról beszéltünk, hogy szükség van a kétoldalú kapcsolatok erősítésére és fejlesztésére, illetve egymás alkotmányos tradícióinak jobb megismerésére.”

Mindez azt erősíti, hogy a Fidesz ismét a régi játékát űzi: itthon harciasan uszít és eljátsszák a nagy honvédő szerepét, de ha átlépik az országhatárt, azonnal becsicskulnak. Valójában

az egész csak színjáték a Fidesz itthoni szavazóinak, hogy azt higgyék: a kormány harcosan megvédi magát.

Valójában azonban csak az történik, hogy négy fideszes képviselő skandináv nyúlként igyekszik túllenni a szemfényvesztő túrán, hogy aztán itthon azt mondhassák: jól megleckéztették a svédeket meg a finneket. Sajnos lesz, aki elhiszi.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!