Orbán csaknem bepisilt egy találkozástól – már kezdik eltüntetni a videót!

Szégyen, ahogy Magyarország vezetője viselkedik! Ezen a felvételen alig bír magával!

Van, akinek a magyar miniszterelnök nem tapsol, de olyan is előfordul, hogy annyira boldog egy találkozástól, hogy

Orbán szinte elveszíti a kontrollt saját mozdulatai felett.

A napokban nagy feltűnést keltett, hogy Orbán Viktor pár napja Brüsszelben úgy tett, mintha tudomást sem venne Volodimir Zelenszkijről. Amikor az ukrán elnök csatlakozott az EU-csúcs vezetőihez, a magyar kormányfő nem tapsolta meg, de még a szemkontaktust is kerülte vele. Ugyanakkor a napokban felkerült a világhálóra egy felvétel, amelyen a magyar kormányfő pont ellentétesen viselkedik:

Orbán annyira örül a találkozásnak, hogy szinte bepisil az izgalomtól.

A videó még 2017-ben készült, amikor a magyar miniszterelnök fogadta a Budapestre látogató Putyint. A felvételen Orbán úgy viselkedik, mint egy óvodás, amikor először találkozik a Mikulással. Láthatóan nem tud megmaradni egy helyben, sugárzik a boldogságtól, miközben megilletődöttségében azt sem tudja, mit csináljon.

Nézzék csak meg ezt a videórészletet, amely még most, hat év távlatából is annyira kínos, hogy nehéz szekunder szégyenérzet nélkül végignézni. Az emberben felvetődik: így kell viselkednie Magyarország vezetőjének?

Valószínűleg a Fideszben is kínosnak érezhették a történteket, mert a teljes felvételt Magyarországon már nem lehet megnézni. Nem is baj, mivel ezen Orbán olyanokat hazudik Putyinnak, hogy nálunk szoktak idézni abból a könyvből, amit a cselgáncsról írt. Ez a kötet amúgy magyarul meg sem jelent… Ennek ellenére Orbán szó szerint ezt mondta a cselgáncsról: „Én úgy tudom, hogy te írtál is egy kis könyvecskét róla. Szoktak idézni belőle Magyarországon. »Vlagyimir Putyin azt mondta a dzsúdóról, hogy… azt mondta, hogy…«, mit lehet tőled tanulni, ellenfél tisztelete… Szokták idézni itt Magyarországon.”

Bár a teljes felvételt eltüntették Orbánék, a közösségi oldalakra felkerült egy végtelenített videó, amely szavak nélkül is elmond mindent Orbán Viktor viszonyáról Putyinnal. Érdemes addig megnézni, amíg ezt is le nem szedik:

izegmozog fincankol

Vigyázat, a felvétel nézése rövid idő alatt minden magyar állampolgár számára heves szégyenérzetet okozhat!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!