Valami furcsa történik Mészáros Lőrinccel

Sokan valamilyen betegségre gyanakszanak.

Döbbenetes fotók jelentek meg Mészáros Lőrincről. A felcsúti gázszerelőről akkor készültek a képek, amikor fideszes üzletemberek egy népes csoportjával a spanyolországi Málagában megnézte az ott edzőtáborozó Puskás Akadémia edzőmeccsét a német másodosztályban 13. helyen álló Karlsruhe csapatával – szúrta ki a 444.hu. A klub által közzétett fotók tanúsága szerint

Mészáros Lőrinccel valami furcsa történik: ijesztően lefogyott és meggyötörtnek tűnik.

Persze, egyáltalán nem kizárható, hogy Orbán Viktor strómanja saját elhatározásából fogyott le, ám a világhálón már elindultak a találgatások. A kommentelők többsége szerint valamilyen betegség állhat a háttérben, páran pedig azt is megjegyezték, hogy úgy látszik, még a hatalmas vagyon sem jelent gondtalan életet. Jó néhányan pedig azt találgatják, vajon mi lehet az a kocka alakú valami a milliárdos dzsekije alatt. Akármi is az igazság, egy biztos:

Mészáros Lőrinc a dőzsöléssel nem hagyott fel.

A 444.hu információi szerint a NER egyik kedvenc magángépe pont január 14-én repült Málagára, 15-én pedig már vissza is jött, így aztán erős a gyanú, hogy a spanyol kirándulás résztvevői ezen a gépen utaztak. A fotók tanúsága szerint Mészáros Lőrinc társaságában volt többek között Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Istenes László, a Puskás Akadémia kommunikációs és marketingigazgatója,a TV 2 műsorvezetője, Sárváry István, a V-Híd vezérigazgatója,, Barna Zsolt, Mészáros új szuperbankjának vezetője, valamint Mészáros Lőrinc öccse, a szintén egyre sikeresebb üzletember hírében álló Mészáros János.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!