Újabb meglepő fordulat – Lázár kitér a hitéből, ha ezt megtudja!

MTI Fotó: Kovács Attila

Mint arról korábban beszámoltunk, Lázár János még november végén nyilatkozott az atlétikai stadionnal kapcsolatban. A miniszter akkor kiemelte, hogy szerinte a beruházás 238 milliárdos költsége már nem fog tovább emelkedni. Lázár többszörösen tévedett!

A novemberi nyilatkozata után nem kellett hozzá sok idő, hogy megbukjon a kijelentése, december elején újabb milliárdokat csoportosított át a kormány, így az atlétikai stadion összköltsége elérte a 246 milliárd forintot!

A szerdai Magyar Közlönyben azonban újabb érdekességre lehetett bukkanni, ugyanis a kormány úgy határozott, hogy a Gazdaság-újraindítási Alapból átcsoportosítanak 85,8 milliárd forintot kiemelt kormányzati építési beruházásokra. Ebből a pénzből 19,7 milliárd forint ismét a Nemzeti Atlétikai Központ megvalósítására megy,

aminek összköltsége így eléri már a 265,7 milliárd forintot!

A jövő évi atlétikai világbajnokságnak otthont adó stadion már eddig is messze a legdrágább sportlétesítmény volt Magyarországon – írja a 444.hu, ami hozzáteszi, hogy 2020-ban 150 milliárd forintos szerződést írtak alá, ami többszöri emelések útján jutott a mostani 265,7 milliárdra.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!