Ez óriási! Itt a magyar melósok válasza a pökhendi Orbánnak!

Az az ember tette helyre Orbánt, aki már sok fejfájást okozott a Fidesznek!

Ezt a választ nem teszi ki az ablakba Orbán! Rengeteg vicces kép született azóta, hogy a miniszterelnök azzal a kifogással menekült el a Telex riporterének kérdései elől: „Ember! Most jövök ki a templomból!” A világhálót szinte elöntötték Orbán mondatának különböző humoros értelmezései, illetve átiratai, ám

most megjelent az első válasz Orbán méltatlankodására!

A rövid reagálást az a Komjáthi Imre tette ki, aki egyszerű munkásból lett ellenzéki vezető, és már többször bizonyította – például amikor rabszolgatörvény elleni tüntetésen a Kossuth téren áttörte a rendőrkordont –, hogy nem retten vissza a fideszes hatalomtól. Az MSZP elnöke valószínűleg

az összes magyar melós nevében szólt vissza Orbánnak: „Ember! Téged sem érdekel, hogy a magyarok kijönnek-e a fizetésükből!”

A válasz tűpontos, hiszen a Fidesz-kormányt valóban nem érdekli, hogy az emberek meg tudnak-e élni: miközben egész Európában nálunk drágul a legjobban az élelmiszer, Orbánék még a mostani brutális árakra is ráteszik a földrész legnagyobb adóját, a 27 százalékos áfát – tovább növelve ezzel az drágaságot.

Máshol adócsökkentéssel és egyéb könnyítésekkel igyekeznek enyhíteni az emberek terhein –

Németországban például a német kormány bejelentette, hogy a gázfelhasználóknak nem kell kifizetniük a decemberi számlát

–, ezzel szemben Orbánék még a Pakson 12 forintért termelt áramot is sokszoros áron adják a magyar családoknak. Ilyen körülmények között Komjáthi Imre válasza Orbánnak abszolút telitalálat.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!