Teljesen elszakadtak a valóságtól – Hihetetlen hülyeséget közöltek a kormányközeli csatornán!

Forrás: YouTube.com / HírTv

Egyre elborultabb elméletekkel áll elő Schmidt Mária, aki korábban a klímasemlegesség jelentését sem bírta megemészteni, így arról azt gondolta, hogy be fogják tiltani az időjárást!

Sokan csak legyintenek, hogy biztos csak poénból mond ilyeneket a Terrorháza vezetője, azonban a szörnyű valóság az, hogy ő ezeket teljesen komolyan gondolja. Schmidt legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy a Bayer Show-ban arról beszélt, hogy

Németország már nem is létezik!

A Terrorháza vezetőjének legújabb őrült kijelentésén sokan már meg sem lepődtek, azonban a német nagykövet, Julia Gross Twitter-bejegyzésében cáfolta a műsorban elhangzottakat:

„Egy pillanatig aggódni kezdtem, amikor Schmidt Mária azt mondta, hogy Németország megszűnt létezni, úgyhogy felhívtam a férjemet Berlinben, és hé, még itt vagyunk”

– idézi Julia Grosst a hvg.hu.

A német nagykövet férje videóhíváson mutatta be, hogy Németország – Schmidt Mária kijelentésével ellentétben – még igenis létezik, majd kiemelte: „Nagyon sok ember van az utcán, az üzletek és a kávézók is tele vannak. Csak annyit tudok mondani, hogy akinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!