Döbbenetes leleplezés – Újabb oroszországi kiruccanásra derült fény!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Újabb ügyet tárt a nyilvánosság elé Hadházy Ákos a közösségi oldalán, mely rávilágít, hogy az Orbán-kormányt még mindig szoros szálak és érdekek fűzik Oroszországhoz.

Az ellenzéki politikus információi szerint Zombori Dóra, a külügyminisztérium helyettes államtitkára használhatta a honvédségi luxus repülőgépet mellyel Szentpétervárra látogatott,

és melynek költsége nagyjából 12 millió forintjába került az adófizetőknek.

Hadházy kiemeli, hogy a háborús agresszor oroszokat most valóban nehezebb elérni repülővel, de szerinte nem lehetetlen: “a helyettes államtitkár pl. a Turkish Airlines járatával, isztambuli átszállással az összeg töredékéért eljuthatott volna Putyinékhoz. Igaz akkor kicsit tovább tartott volna az út. De amikor az állam elvárja, hogy a tűzoltók ne fűtsenek, vagy a gimnazisták 18 fokban üljenek a termekben, vagy egy orvos ne tölthesse a telefonját a munkahelyén, talán egy helyettes államtitkár is kibírná, hogy átszállással jusson el az oroszokhoz.

Az ellenzéki politikus szerint azonban nem az adófizetők pénzén tett luxus repülőzés az igazi botrány ebben az ügyben, hanem az, hogy

“a helyettes államtitkár valószínűleg Paks2 ügyében röppenhetett az oroszokhoz és esetleg az orosz diktátor friss utasításaiért.

A jelek szerint Orbánék még mindig egy olyan országgal akarnak atomerőművet építtetni, amelyik képes volt hadsereggel elfoglalni és végzetesen veszélyeztetni egy másik ország erőművét” – emeli ki bejegyzésében Hadházy, aki hozzáteszi, hogy ezek az információk melyek a birtokába kerültek, nem hivatalosak, ugyanis a honvédség törvénytelenül próbálja azokat eltitkolni!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!