Lefagyhatott Rogán arcáról a mosoly – Feljelentést tettek a botrányos ügyben!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán adta hírül, hogy több hónapos huzavona után megunta a Miniszterelnöki Kabinetiroda valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség játszadozását és feljelentést tett!

Az ellenzéki politikus azért fordult a nyomozóhatósághoz, mivel a Rogán Antal vezette minisztérium

nem tud elszámolni azzal a 2,3 milliárd forinttal,

melyből elvileg egy a “magyar kulturális örökségről” szóló dokumentumfilmet forgattak.

Hadházy előbb Miniszterelnöki Kabinetirodához és a Magyar Turisztikai Ügynökséghez fordult, hogy mutassák be a több milliárd forintból készült filmet, azok azonban előbb 90 napig húzták az időt, majd közölték, hogy nem ők az adatgazdák.

“A neten semmi nyoma nincsen. Az MTÜ honlapján van egy pár néhány perces imázsfilm, de azokra nagyon nehéz ráhúzni azt, hogy 2.3 milliárdból készült és hogy dokumentumfilmek lennének” – írja bejegyzésében az ellenzéki politikus, aki hozzáteszi, hogy egyes információk szerint a dokumentumfilm elkészítésével megbízott Magyar Turisztikai Ügynökség csak most próbál meg “kutyafuttában valamit összedobni”.

A szerződések szerint azonban a filmnek már el kellett volna készülnie, illetve könyveknek és rendezvényeknek is kellett volna lenniük, de egyik sem valósult meg, így feljelentés tett az ügyben.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!