Furcsa dolog derült ki Orbán Viktor házasságáról

fotó. AFP

Ilyen lenne egy jól működő házasság? Olyan fotó került elő, ami több kérdést is felvet arról, milyen is valójában Orbán Viktor és Lévai Anikó kapcsolata.

Olyan bizonyíték került elő Orbán Viktor házasságáról, ami felveti a kérdést: vajon minden rendben van a miniszterelnök házasságával? Egy jól működő kapcsolatban ugyanis a férj és a feleség általában együtt szokott nyaralni. Ám a miniszterelnök esetében ez nem így volt:

Amíg Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, a felesége Budapesten volt.

A miniszterelnök az elmúlt egy hónapot kisebb részben az Egyesült Államokban, nagyobb részt Horvátországban töltötte. Bár a hírek arról szóltak, hogy augusztus elején Orbánnal még a felesége is vele volt, ezt semmilyen fotó nem bizonyítja. Ezzel szemben egy, a Hang.hu birtokába került fénykép szerint miközben Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, Lévai Anikó augusztus 30-án, a déli órákban Garancsi István milliárdos üzletemberrel találkozott a Budapest VI. kerületében lévő Révay utcában.

0902 Levai Aniko es Garancsi
Fotó: Magyar Hang

Nem ez az egyetlen bizonyíték, hogy Orbán a felesége nélkül nyaralt.

Augusztus 12-én ugyanis szintén Budapesten látták Lévai Anikót az Ökumenikus Segélyszervezet ukrán menekülteket támogató központjában, a VIII. kerületi Baross utcában.

Mivel nem feltételezhető, hogy a miniszterelnök felesége Budapest és a távoli Lastovo szigete között ingázott volna, sokkal valószínűbb, hogy

Orbán Viktor annyira kimerült, hogy azt csak a felesége nélkül tudta kipihenni.

A kormányfő szeptember 1-én tért vissza hivatalába. Amikor a Hang.hu Orbán nyaraláról érdeklődött, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csak annyit üzent: „Orbán Viktor magánprogramjairól, szabadságáról nem tudok tájékoztatást adni. Amikor lesz a miniszterelnöknek hivatalos programja, arról be fogunk számolni.”

Válaszok tehát nincsenek, így csak egymás közt tehetjük fel a kérdést: vajon tényleg minden rendben van Orbán Viktor házasságával?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!