Élő adásban borított Mészáros Lőrinc rádiójának műsorvezetője! Itt a felvétel, amit mindenkinek hallania kell!

Egy bátor műsorvezető Mészáros Lőrinc saját rádiójában leplezte le a Fidesz-kormány és az ország leggazdagabb emberének képmutató hazugságait.

Élő adásban szólt be Mészáros Lőrincnek és a Fidesz-kormánynak a debreceni Best FM rádió műsorvezetője – írta meg a Debreciner.hu. Molnár Gina kijelentette: távozik az ország leggazdagabb emberének rádiójától.

A bátor műsorvezető utolsó megszólalásában leleplezte Mészárost és a Fidesz-kormányt!

Molnár Gina azt mondta, eddig katás vállalkozóként dolgozott, de hiába szónokol a gazdaság kifehérítéséről a Fidesz-kormány, a Mészáros Lőrinchez közeli cég tizenkét év után sem jelentette volna be őt munkavállalóként. A műsorvezető nyíltan beszélt a rádiónál tapasztalt politikai nyomásról is.

A bátor műsorvezető búcsúzását az alábbi Youtube felvételen lehet meghallgatni – amíg el nem távolítják:

 

 

Molnár Gina többek között azt mondta, amikor tizenkét évvel ezelőtt a rádióhoz érkezett, akkor még a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás fellegvárának. Majd szó szerint így folytatta: „Azóta viszont a politikai nyomás miatt itt sok minden megváltozott. Emiatt rég azt érzem, hogy csak egy átutazó vagyok, és tovább kell állnom. Ezt a katás változások is megerősítették bennem.

Mert míg a kormány azt hangoztatja, hogy a gazdaság kifehérítése a cél, addig én azt tapasztaltam, hogy bejelenteni senki sem szeretné a dolgozóit. Engem sem fognak,

pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után, nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom.”

A műsorvezető utóbbi mondatával arra utalt, hogy a Best FM Mészáros Lőrinc egyik bizalmasának, Sakalj Ferencnek a tulajdona. Molnár Gina azzal zárta utolsó bejelentkezését, hogy

döntésével bátorságot szeretne adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, de félnek változtatni.

„Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz” – jelentette ki a Best FM távozó műsorvezetője.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!