A Hír TV-ben szóltak be Orbánnak – mi lesz most a műsorral?

Döbbenten ültek a nézők a Hír TV Vezércikk című műsora előtt, amikor arról esett szó, hogy bizonyos állami vezetők mikor nem mehetnek szabadságra. A műsor vendége Csizmadia Tamás elemző azt kifogásolta, hogy az OMSZ szakmai elnökhelyettese a szabadságát töltötte augusztus 20-án.

Azt is megmondta, hogy mi az a három időpont, amikor egy ilyen beosztású vezető nem teheti meg, hogy szabadságon van: március 15-e, október 23-a, augusztus 20-a és ezen időpontok környéke. Azt nem tudjuk, hogy most akkor mi a véleménye Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról, mikor is

az államalapítás ünnepén a hasát süttette a tengerparton!

Annál is érdekesebb ahelyzet, mert eddig Orbán ki nem hagyta volna ezeket az ünnepségeket, katonai díszszemle, zászlófelvonás, tisztavatás, mind-mind olyan esemény, ahol meg tudja mutatni saját fontosságát és tud sok okos dolgot szónokolni a híveinek. Erről most inkább lemondott, és amint látjuk, nem volt itthon, a Fideszben meg nélküle egy döntést sem tudtak normálisan meghozni.

Folyosói pletykák szerint pont ez volt Orbán távolmaradásának az oka, jól emlékezett még a tragikus kimenetelű tüzijátékra, ami a bekövetkezett vihar miat eberéleteket követelt. Mivel előre lehetett látni, hogy vagy így, vagy úgy, de kockázatos lesz a döntés meghozatala, inkább haza sem jött Horvátországból.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!