Pattanásig feszült a helyzet: fideszes megmondó ember szólt be Palkovicsnak

Egyre inkább úgy tűnik, a Fideszen belül is kiverte a biztosítékot az OMSZ két vezetőjének menesztése. Legalábbis erről tanúskodik a Hír TV (!!!) műsorában Bencsik Andrásnak az a kritikája, amit Palkovics László miniszter felé intézett, nem nagyon takargatva az esetről a véleményét.

„Őszintén fájlalom, de azt kell mondjam, hogy szerintem ez egy elhamarkodott döntés volt”

– jelentette ki az elhajló ellenzékiséggel cseppet sem vádolható főszerkesztő a Hír TV Vezércikk című műsorában. De ezzel nem elégedett meg, és a műsor többi vendége, akik épp egy percel a kijelentés előtt védték Palkovics döntését, döbbenten halgatták a folytatást: „Mindenki tévedhet, a miniszter ideges volt, idegességében leváltott mindenkit. […] Ne legyen rá büszke, de van ilyen. […] De hogy utólag megpróbálnak vizsgálatokat legyártani… ki kellene már jönni ebből a vacakságból.”

A műsor többi vendége tett még egy utolsó próbálkozást, hogy megpróbálják megmagyarázni a kirúgásokat, emlékeztetve Bencsiket arra, hogy Gulyás Gergely szerint ez már az utolsó utáni csepp volt a pohárban. Bencsik azonban nem hátrált meg, és érezhető indulattal a hangjában válaszolta:

„jó lett volna, ha a miniszter úr elmondja, hogy mik is azok a cseppek”.

A jelenet itt nézhető meg:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!