Őrületes dolgokra kérték Orbánt: Facebookon terjed a lista a kérésekről!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Remélem, már nem sokáig kell ezen a címen szólítanom Önt, és végre visszatérhet az élet abba a mederbe, amit Szent István királyunk megalkotott, amíg szét nem verte ez a mocskos liberál-bolsevik csürhe!

Tudom, kapott most hideget-meleget, hogy végre annak szeretné újra nevezni a dolgokat, amik, és szúrja a szemét a vármegye, meg az ispán kifejezés azoknak, akiket tudjuk ki pénzel, és azt is tudjuk miért. De esedezve kérem Önt, ne hátráljon meg, vigye végig most már amihez hozzákezdett, és virágoztassa fel országunkat!

Rögtön itt van az ÁFA kérdése, be kell vezetni, helyette a huszonheted kifejezést, mindenki tudja meg mi is ez valójában, és természetesen ez azt is jelenti, egyszerűsíteni, egységesíteni kell a rendszert, legyen minden 27 százalékos, ne akarjanak itt ügyeskedni az emberek! Brüsszel már rég megbukott, lejárt már a politikai korrektség időszaka, a különadókat is hívjuk annak amik, legyen a nevük dézsma!

Én javaslom továbbá, hogy mindenki könnyebben helyre tudja tennni magát a világban, ne szégyelljük használni régi hagyományos megszólításainkat! Persze, én sem gondolom, hogy mindenben vissza kellene térni a régmúltba -hiszen modern a mi gondolkodásunk-, de némi egyszerűsítéssel azért kialakíthatnánk a megszólítások rendszerét, mielőtt ez a nyitott társadalom őrület teljesen elrabolja az emberek lelkét! A javaslatom a következő:

Felséges: ez csak Önt és Anikó asszony illetné meg természetesen

Fenséges: az vonatkozna a családjára, Miniszterelnök Úr, így ide tartozna Tiborcz István Ráhel asszony, de a kedves édesapja is. Na, akkor próbáljanak meg ezek a mocskok viccelődni önökkel!

Főméltóságú: nálam ebben nincs vita, a kormánytagok mindegyike ebbe a körbe tartozna.

Méltóságos: itt kicsit megengedőbb vagyok, hogy a népek is megértsék a dolgot, országgyűlési képviselők, kúria bírái, magas rangú katonatisztek, a tankerületi főigazgató, az Ítélőtábla elnöke kerülne ebbe a körbe.

Nagyságos: én ezt a megszólítást alkalmaznám a nagyobb cégek vezetőire, mondjuk 250 fő felett, de az elképzelésem szerint a minisztériumi dolgozók is ide kerülnének osztályvezetői szint felett.

Kegyelmes: értelmiségi foglalkozású emberek, pedagógusok, orvosok, irodában dolgozók.

Tekintetes: minden kétkezi foglalkozású, önálló munkavégző mester ember, iparos. Mészáros Lőrinc urat kivenném innen, mert ő már igazából nem gázszerelő, de a többieket a vízvezetékszerelőkkel, bádogosokkal és kűvűvesekkel itt hagynám.

Tudom, talán nem teljes a rendszer, de kérem nézze a jó szándékot, biztos vannak ott a Karmelitában nálamnál okosabb emberek, aki kifundálhatják, mi kell még a rendszerbe, talán a közmunkásokra is jobban illene a jobbágy megnevezés. Persze a főispánnál sem állnék meg, Kövér László házelnök urat is inkább hívnám nádornak, és nem lennék rest az Ön helyében, az 1222-es Aranybullát is egy salátatörvénybe elrejtett módosítással újra az ország alkotmányává tenni!

Miniszterelnök Úr! Csak reménykedem, hogy ez a Brüsszel által erőltetett klíma-kamu télen megbukik, a Duna jege befagy, és az immár Fekete Seregnek hívott TEK vigyázó felügyelete alatt újra királyt üdvözölhetünk az Ön Felséges személyében az ország élén!

Isten minket úgy segéljen!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!