Pataky mellé szegődött a szerencse – Megérte felvenni az Orbános pólót!

Forrás: Facebook.com / Kubatov Gábor

Négy hónap alatt összesen 915 millió forintot osztott szét a Szerencsejáték Zrt. támogatáskezelő leányvállalata, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. – közölte a hvg.hu közérdekű adatigénylése után.

A támogatások többé-kevésbé politikailag elkötelezett személyekhez és vállalatokhoz kerültek, köztük pedig külön ki kell emelni Pataky Attilát, akinek a cége rendszeres kedvezményezettje a lottócég programjainak.

Az Edda frontemberének cégét egy évvel korábban 79 millió forintos támogatással küldte meg a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft., és ugyan a P.Management Kft. 2020-ban még csak 72 milliós árbevételt könyvelhetett el, ez részben a kiemelkedő támogatásnak köszönhetően tavaly már 327 millió árbevételt és 61 milliós nyereséget jelentett Patakynak – számolt be róla a 444.hu.

De idén sem kell panaszkodnia a békemeneten Orbános pólóban tündöklő énekesnek, ugyanis a cége márciusban a Szerencsejáték Zrt. támogatáskezelő leányvállalatától

142 milliós támogatást kapott!

Ugyancsak jól járt a Békemenetet szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), akik 70 millió forintos támogatást kaptak a Szerencsejátéktól.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!