Itt a felvétel, amin Orbán a képünkbe röhög! „A választópolgárok ki fogják ezt bírni.”

Orbán Viktor élete legbotrányosabb interjúját adta. Ahogy azt mi is megírtuk, Putyin véres háborúját is megpróbálta Soros Györgyre kenni, de a legdurvább mégis az volt, amikor cinikusan kijelentette, hogy a megszorításokat „a választópolgárok ki fogják bírni.”

Hiába az egyre növekvő brutális drágaság a boltokban, Orbán Viktor azt állítja, hogy a magyar embereknek nem kell a háború miatt többet fizetniük, mert a Fidesz megvédi őket ettől. Péntek reggeli rádióinterjújában

Orbán letagadta, hogy áremelésre kényszerítik a bankokat, a nagyobb áruházakat, energiacégeket és biztosítókat!

Amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy repülőtársaságok egy az egyben áthárítják az új adót az utasokra, Orbán azzal a lózunggal válaszolt, hogy „ha olyan egyszerű lenne áthárítani, akkor nem tiltakoznának azok, akiket ez érint.” Holott a cégek tiltakozása egyáltalán nem zárja ki a későbbi áremelést, vagyis az adó áthárítását az emberekre. A miniszterelnök mindezt azzal igyekezett bagatellizálni, hogy szerinte az extraprofit adót az érintett cégek „néhány kis stiklitől eltekintve nem fogják áthárítani”. Majd az egész téma lezárásaként

Orbán cinikusan annyit mondott: „a választópolgárok ki fogják ezt bírni.”

Kíváncsiak vagyunk, vajon mi erről az emberek véleménye, önök is így gondolják? Tényleg úgy érzik, hogy igaza van Orbánnak és nincs itt semmi probléma a brutálisan dráguló árakkal? Valóban ki fogjuk bírni, vagy most nagyot téved a miniszterelnök?

A botrányos kijelentést az alább látható videóban is meghallgathatják 21.40-től, a többi vérforraló mondatáról pedig a cikkünk végén található írásunkban olvashatnak.

Botrány a Kossuth rádióban: megbotránkoztató mondat csúszott ki Orbán száján

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!