Borított Hadházy Ákos: fotókkal bizonyítja, hogy csalta el a Fidesz a választást

Leleplező fotókat tett közzé Hadházy Ákos arról, hogyan csalta el a Fidesz a választást már április 3-át megelőzően. Az újraválasztott képviselő szerint nemcsak akkor beszélhetünk csalásról, ha lefizetnek valakit vagy ha egy választó utasításra ikszel.

Az igazi csalások nem szavazókörökben és nem a választás napján történtek, hanem jóval előbb, a szemünk láttára. Nem egyszer, nem kétszer, hanem nap mint nap

– fejtette ki Hadházy, majd fotókkal illusztrálva sorolta fel, pontosan mire gondol:

  1. Az első fotón Vitányi István fideszes képviselő látható, amint uniós pénzből vett élelmiszercsomagokkal kampányol a választóknak.
  2. A másodikon Kakasdon egy önkormányzati alkalmazottat utasít a Fidesz arra, hogy a kormánypártok plakátjait felszerelje.
  3. Rogán Antalék az oltásregisztrációs emailen keresztül terjesztették a kormány hazug propagandaüzeneteit, uszítva az ellenzék ellen.
  4. A fideszes cégek csak néhány óriásplakátot hagytak az ellenzéknek, azt is csak a látszat kedvéért. A fideszes plakáthelyek tízszeres fölényben voltak az ellenzékiekkel szemben.
  5. Orbán Viktor minden héten órákat beszélhetett az állami rádióban, valamint a köztévében, mialatt Márki-Zay Péter mindössze öt percet kapott. Hadházy szerint ez “a legnagyobb csalás, évek óta zajlik”.
  6. A Romániában elégetett szavazólapok ügyét nem is volt hajlandó megvizsgálni a “Nemzeti” “Választási Bizottság”, azt mondta, hogy a külföldi visszaélésekre nincs hatásköre. Nincsen két választás, egy választás volt, ha az egyik részét elcsalják, az egészet csalták el.

A világ legostobább, legkártékonyabb ellenzéke lennénk, ha ezeken szó nélkül átlépnénk. És akkor is, ha csak picsogunk miatta és nem teszünk ellene semmit

– fűzte hozzá a képviselő.

Fotók a posztban:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!