Kínos videó került elő Orbán szerbiai látogatásáról: Moszkva óta nem égett ekkorát

Rájár a rúd a miniszterelnökre, ami a külpolitikát illeti az utóbbi időben. Nemcsak a szerdára Budapestre tervezett V4-es védelmi miniszteri látogatást kellett sebtiben lemondania, miután a csehek és a lengyelek is ajtót mutattak neki, most előkerült egy videó a múltkori belgrádi látogatásáról, aminek kínosságával talán csak a múltkori moszkvai videója vetekszik. Részletek:

“Szpasziba, Viktor” – kínos videó került elő Orbán és Putyin találkozójáról, ezen röhög az internet

A videóban Orbán Alekszandar Vucic szerb elnökkel a Budapest-Belgrád vasútvonal megújult szakaszának átadásán vesz részt. Miután a vonat elindul az állomásról, a két elnök, akár csak egy hamisítatlan észak-koreai propagandafilmben, mosolyogva integetnek a peronon hátra maradó tömegnek.

Igen ám, csakhogy egy gond volt ezzel:

a peronon nemhogy tömeg, de egy árva lélek sem tartózkodott.

Ez Orbánnak is hamar feltűnt, gyorsan abba is hagyta hát az erőltetett integetést. Vucic azonban nem hagyta abba, kitartóan folytatta, mintha nem lenne teljesen nyilvánvaló, hogy senki nincs a peronon, ami még kínosabbá tette a helyzetet. Orbán láthatóan palástolni próbálta a szégyent, ami elöntötte Vucic viselkedése miatt, de az arckifejezéséből ítélve ez nem nagyon jött össze neki:

Vučić és orbán integetetnek a nem létező tömegnek az új vasút megnyitásakor. Már Orbán is kellemetlenül érezte magák. from hungary

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!