Fideszes pofára esés: Márki-Zay Pétert vádolta egy nő, de kiderült, hogy amin háborog, azt Lázár János követte el!

Belekötött Márki-Zay Péterbe egy idős asszony Szolnokon. A Magyar Narancs értesülései szerint a nő azzal vádolta meg az egységes ellenzék vezetőjét, hogy a saját gyerekei vagyonát fogja gyarapítani, mire Márki-Zay azt felelte: a fideszes Lázár János dicsekedett azzal, hogy a pici gyerekének svájci bankszámlája van.

Valaki szólhatna már Orbánnak, hogy most nem Brüsszelt kell megállítani, hanem Putyint – mondta Márki-Zay Péter szolnoki fórumán. Az egységes ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint most azt kell megállítani, hogy a magyar határhoz ne érjenek orosz tankok, katyusák. Kijelentette:

Magyarország biztonságát most Putyin fenyegeti, Orbán legjobb barátja.

Orbán tizenkét éven át sorozatban árulta el a NATO-t, orosz kémeket telepített Budapestre, az oroszoknak és nem az amerikaiaknak adta ki azokat az orosz fegyvercsempészeket, akiket az amerikaiak segítségével kaptak le. Kiadta Azerbajdzsánnak az iszlamista kereszténygyilkost, amiért több millió dollár érkezett egy titkos bankszámlára. Márki-Zay szerint április 3-án kettő közül fogunk választani:

magyar Putyin vagy Európa, háború vagy béke, szegénység vagy jólét.

Az ellenzéki politikus beszéde végét egy idős asszony zavarta meg, aki Orbán mellett replikázott Márki-Zayjal szemben. Azt magyarázta, hogy „minden rendben van, semmi baj nincsen”, csak az, hogy 75 évesen alig tud járni. Márki-Zay erre úgy reagált, hogy az idős asszonynak is sokkal jobb lesz, ha nem egy tolvajkormány fog uralkodni.

Ezután a néni azt vetette az ellenzéki politikus szemére, hogy csak a saját gyerekei vagyonát fogja gyarapítani. Márki-Zay erre azt felelte:

„Bocsánat, nem én voltam, hanem Lázár János, aki azzal dicsekedett, hogy svájci bankszámlája van a pici gyerekének.”

A néni erre még mondott valamit, végül Márki-Zay azzal zárta le a szóváltást, hogy „ez a szegény asszony is tizenkét éven át csak agymosást kapott, de tisztességes egészségügyet és nyugdíjat nem.”

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!