Elképesztő, hogy mivel vádolja a fideszes politikus az ukrán elnököt!

Az Európai Tanács ülésén Volodimir Zelenszkij, ukrán elnök is felszólalt, melyen külön Orbán Viktornak is üzent – ezzel kapcsolatban fejtette ki egészen elborult véleményét Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Az ukrán elnök felszólalásában beszélt az országát ért súlyos veszteségekről és tragédiákról, illetve felsorolta azokat az országokat, melyek támogatják őket a harcban, majd a végén külön kiemelte Magyarországot és Orbánnak címezve keményebb hangvételre váltva felszólította a magyar miniszterelnököt, hogy döntse végre el, kinek az oldalán áll a háborúban.
Az Európai Tanácson történtekről ide kattintva olvashatnak részletesebben.

Az ukrán elnök beszédére előbb Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke válaszolt, majd a közösségi oldalán kifejtette véleményét Budai Gyula, fideszes országgyűlési képviselő is, aki szerint Zelenszkij beavatkozott a magyar választásokba!

„Miközben Magyarország és magyar emberek segítenek a háború elől menekülő ukrán állampolgároknak,

Zelenszkij ukrán elnök nyíltan beavatkozik a magyar választási kampányba, a baloldali ellenzék mellett!”

– írja a fideszes politikus a bejegyzésében arra reagálva, hogy Orbán még most sem mer nyíltan fellépni Putyin ellen, és ezt szóvá merte tenni az oroszok által megtámadott ország vezetője.

Zelenszkij a falhoz szegezte Orbánt az EU-csúcson: Figyelj, Viktor, tudod te, mi folyik itt?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!