„Putyin megmondta, verjük agyon az ilyeneket” – hangfelvétel bizonyítja, mi folyik Oroszországban

Az utolsó megmaradt független hírforrás, ami megmaradt Oroszországban, a Novaja Gazeta hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, mely mindent elárul Putyin rendszeréről. A felvételen jól hallaható, ahogy megvernek egy tüntető nőt, és az is, mire utasította őket Putyin.

A hétvégén 4300 embert állítottak elő Oroszországban, mert a háború ellen tiltakoztak. Közülük egyik az a 26 éves tüntető, Alekszandra Kaluzsszkih, aki nyilvánosságra hozta a felvételt. A hangfelvételen a kihallgatása hallható, ami alatt

többször megütik, a hajánál fogva rángatják és gúnyolódnak vele!

A tüntető a kihallgatás során az orosz alkotmány 51. pontjára, hivatkozik folyamatosan, ami szerint egy állampolgárnak nem kötelessége önmaga ellen vallani. Ám a kihallgatók nagy ívben tesznek az alkotmányra, és pofonnal akarják jobb belátásra bírni, majd közlik vele:

“Putyin megmondta, verjük agyon az ilyeneket. Ennyi. Putyin a mi oldalunkon áll!

Ti az orosz nép ellenségei vagytok, az állam ellenségei. Mindjárt kinyírlak, kész, annyi volt. Még jutalmat is kapunk érte.” A nő a pofonok után folyamatosan sír, eltörik a telefonját, majomnak nevezik és gűnyolódnak vele. A hangfelvétel természetesen orosz, de az angol nyelvű leiratot itt tudják elolvasni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!